PASTA Kore dizisi

Bir dizi bitirdim.
Konu yemek olunca ve sevdiğim bir aktörde oynayınca izlemekten kaçamadım ki :)
Aklımda neler kaldı?

---Aklımda kalan ama çıkmakda bilmeyen tıktık...
---İtalyan makarnaları :)
---Mutfak da erkek on numara :)
---Temas olmadan da aşkın var olabileceğini öğrendim.(İnanmasamda :) Öğrendim işte :) Aklına kötü şeyler getirme sevgili blogdaşım:)

ŞU DİYALOG
Seo Yoo Kyung: (Kadın karakter) Neden ona da izin verip insanın kafasını karıştırıyorsun? Neden kalbimi bıçakla çıkarıp üzeine şeker ve tuz ekleyip yemiyorsun? Masanda kestiğin bir balık mıyım ben?
Şef:(Erkek karakter)  Kalbinden yemek yapmak istemiyorum.
Yoo Kyung: Elinde bıçak olduğu için hiçbir şeyden korkmuyorsun değil mi? Balık temizlerken bir yerlerini kesebilirsin veya boğazına bir kılcık takılır ve ölebilirsin. Bilmiyorsun ki kesme tahtasına gelen balık zaten hiçbir şeyden korkmuyordur. Keskin kemikleri etinin altına gizlenmiştir.
Şef: Yani?
Yoo Kyung: Kemiklerime dikkat etmeni söylüyorum.
Şef: Hiç taze değilsin, uzun süre önce yakalandın ve çok fazla raf ömrün yok. Bunları biliyor muydun? Temizlenmen çok zor ve hazırlanman emek istiyor. Bütün bu çalışmalardan sonra geriye bir şey kalmıyor. Garnatürlerle süslensen bile güzel değilsin. Her neyse yemeğe deyecek bir şey değilsin. Seni kesme tahtama serip bıçağımı çıkarmayacağım. Senden yemek yapmayacağım, oldu mu? Kesme tahtamdan kurtulman için söylüyorum.
Yoo Kyung: Kurtulmamı söylüyorsun ama çoktan kesme tahtandayım. Kurtulmamı söylüyorsan çöpten başka gidecek yerim olmaz. Kalbimi söküp atmamı mı söylüyorsun?

VE ŞU SAHNE


Not: Aslında bu diziyi izleyeli çok oldu. Ama oppanın resimlerini yüklemekten diziyi atlamışım  :) Arşivden diye mi yazmalı mıydım ???

Ruh hali:Bu adamı görünce ergenleşen kız :)

Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Çinliler de çok yakışıklı olabiliyor.. Japonlar gibi..

    YanıtlaSil
  2. yaa ben yazıcaktım bu dizi üzerinee.. bekleteyim mi şimdi yazı mı :))

    YanıtlaSil
  3. hayırrr yaz tabi.ben dizi postlarını çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  4. replikler çok güzel :) umarım izlerim unutmadan :)

    YanıtlaSil
  5. saraydaki mücevher dizisine bakmismiydin japon dizisi aklima geldi bir sorayim dedim. cok güzel bir dizi cok begenmistim. bu diziyide izlemek isterim...

    YanıtlaSil
  6. qprofösör ben kore halkını daha çok seviyoru.çinliler en çok müslüman kanı döken ülke olduüğu için hiç haz etmem.en az müslüman kanı döken millet olmaları sebebi ile japonlarada sempatim var:)

    @esved aslında izlemesen daha iyi olur.sonra benim lee me aşık olacaksın aramız bozulacak falan :))

    @nesliname saraydaki mücevherde bu benim paylaştığım dizi ve filmler gibi kore yapımı ;:D

    YanıtlaSil
  7. @medanşeri çok sevindim:) demek izledin :) bu dizi ve filmler bağımlılık yapıyor.bazen kendimden utanıyorum çık bu ergen hallerinden nabrut ne yapıyorsun sen diye :)ama çok naif bir aşk anlayışları var ne yapayım :)

    YanıtlaSil
  8. Ayy Allah beni korusun bu Japon-Kore dizilerinin etkisinden :) neden öyle dediğimi My Princess'i izlediysen anlarsın diye ümit ediyorum? Bir süre etkisinden kurtulamadım dizinin... cidden :D Sonra tövbe ettim izlemeye :)

    Ayrıca Nabrutcum biri var ki tanıdığım çok pis arşiv yapıyor senin gibi böyle dizileri, ehen de kendisi budur; http://kashi-kalpruhvenefs.blogspot.com/

    iyi tanışmalar,
    sevgiler^^

    YanıtlaSil
  9. @NİSA ERCAN EVET MY PRENCESS İ İZLEDİM BAKMAK İSTERSEN

    http://nabrutvebiz.blogspot.com/2011/07/aklimda-kalanlar-my-prencess-devam.html

    . http://nabrutvebiz.blogspot.com/2011/07/aklimda-kalanlar-my-prencess.html

    GERÇEKTEN BAĞIMLILIK YAPIYOR BU DOĞRU.
    KASHİYİ HEMEN İNCELEYECEĞİM :)SAĞOLASIN

    YanıtlaSil