Sisyphus: The Myth Korean Drama Konusu

 


Sisyphus: The Myth 2020 Konusu

Bir zaman yolculuğu hikayesi.

Hikaye dahi bir mühendis olan Han Tae-Sool ( Cho Seung-Woo ) ile gelecekteki kurtarıcısı Kang Seo-Hae ( Park Shin-Hye ) arasında geçiyor.

Han Tae-Sool ( Cho Seung-Woo ) Quantum and Time şirketinin kurucu ortağıdır. Yakışıklılığının yanı sıra ürettiği dahiyane ve yenilikçi projelerle öne çıkarmaktadır. Onun çabaları şirketini dünya çapında bir işletme haline getirmiştir. Kore'de mucize bir kişilik ve adeta bir kahraman olarak saygı görmektedir ancak gerçekler görünenden biraz daha farklıdır. 10 yıl önce ağabeyinin ölümünden sonra şaşırtan, sıra dışı davranışlar sergilemiş, şirketin hisse senetlerinde onun bu tutumundan dolayı dalgalanmalar olmuştur.

Bir gün ağabeyinin ölümü ardındaki tehlikeli gerçeği öğrenir ve bilinmezlikle dolu bir yolculuğa çıkar.

Kang Seo-Hae'den ( Park Shin-Hye ) seçkin bir dövüşçüdür. En kalıplı adamları bile çıplak elleriyle tuş edebilir. Aynı zamanda keskin bir savaşçıdır ve bomba yapabilmektedir. Gangsterlerin hakim olduğu bir dünyada hayatta kalmak için bu becerileri edinmiştir. Uzun ve tehlikeli bir yolculuğun sonunda kurtarıcısı Han Tae-Sool ( Cho Seung-Woo ) olacaktır.

Dizinin yönetmeni Jin Hyeok, The Legend of the Blue Sea, The Master's Sun, City Hunter gibi dizilerin de yönetmenliğini üstlenmiş. 

Yayın Kanalı: Jtbc

Yayın Tarihi: Şubat 2021

Sisyphus: The Myth Oyuncuları

Esas adam Cho Seung-Woo'yu daha önce izlemedim. Ama fragmanda gördüğüm kadarıyla, of diyorum of! :D

Esas kız ise Park Shin Hye. En son Memories of the Alhambra dizisinde izlemiştim. Eskiden çok beğendiğim bir oyuncu değildi, ama Doctors dizisinden sonra yükselen bir ivmesi var. Kendini sürekli geliştirmeye çalıştığını fark etmemek mümkün değil.

Zaman yolculuğu temalı dizileri seviyorum. Bu diziyi de merakla bekliyorum.



Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Tam acaba nabrut paylaşım yapmış mıdır diye geldim. Yapmışsııın🥳🥳 Cho Seung Woo gerçekten tanınmayan bir aktör, az yapımda yer alıyor. Daha çok müzikal performansı var, 10.yılını kutladığı birkaç müzikali var hatta. Ve yer aldığı yapımlardaki karakterleri birbirinden farklı olunca e bi de müthiş bir oyunculuk olunca tanınmıyor. Ben belki izlemiş olduğunuz bikaç yapımı yazayım istiyorum.
    Classic(2003)
    Marathon(2005)
    Tazza(2006)
    İnside Men (2015)
    God's Gift - 14 Days (2014)
    Stranger (2017)
    Life (2018)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet abimizin posterlerdeki fotoğrafları bile ben iyi oyuncuyum diye konuşuyor. Bakalım merakla bekliyorum ben de diziyi. Bilgiler için de çok teşekkür ediyorum

      Sil