Red Moon Blue Sun konusu

Children of Nobody konusu

Kim Sun Ah bir çocuk merkezinde pediatrist olarak çalışmaktadır. Dışarıdan bakıldığında mükemmel bir hayatı vardır. Çok nazik ve sevecen bir kadındır. Çocuğu ve şahane kocasıyla yaşamaktadır. 2. çocuğuna hamile olduğunu öğrenmiştir. Ancak bir kazaya karışmasıyla hayatı altüst olur. Hiçbir şeyin sandığın gibi olmadığını görür.

Lee Yi-Kyung bir dedektiftir. Adalete inancı tamdır ve suçluların cezalandırılması için elinden geleni yapmaktadır. O da dışarıdan çok neşeli görünse de geçmişinde gizlediği acılar vardır.

Red Moon Blue Sun Oyuncuları

Kim Sun Ah da yaşlandı be! diyerek konuya giriyorum. City Hall'den sonra bir kaç dizisini izlemeye çalıştım ama gitmedi, yarım bıraktım.



Sorun Lee Yi Kyung'u ciddi bir rolde izleyecek ya da izleyemeyecek olmak! Eulachacha Waikiki dizisindeki rolünden sonra onu ciddi olarak düşünemiyorum ki Suits dizisinde ciddi, kötü ufak bir rolü vardı, olmadı, geçmedi bana. 



İkinci kadın olarak ise 49 Days dizisinin güzel hayaletini, Nam Gyu-Ri'yi izleyeceğiz. Ne diziydi be!



Senarist ise Do Hyun-Jung! Que, sera sera dizisinin senaristi ki Que Sera izlediğim en ters köşe Kore dizisi olarak bende yeri ayrıdır.


Türü: Dram, Gizem
Children of Nobody Bölüm Sayısı: 32 (35'er dakika)
Senarist: Do Hyun-Jung
Yönetmen: Choi Jung-Kyu
Yayın Kanalı: Mbc 

Yayın Tarihi: 21 Kasım