Sarah Jio

Bu haftaki misafir yazarımız Aylin Aktaş bize bir kitap tavsiyesinde bulundu.
Konu kitaplar olunca kayıtsız kalmam mümkün değildi.
Aylin bir Sarah Jio kitabını yorumlamış. Notunda ise ne kadar cömert olduğunu okuyacaksınız.
Kitaplarını paylaşmayı çok seven yazarımızla çok zıt özelliklere sahibiz.^^
Her şeyimi isteyebilirsiniz ama kitabımı asla, diyen o huysuz kitap kurtlarından biriyim çünkü.

''Merhaba Nabrut sevenler ben de sizin gibi Nabrut’un yorumlarına bayılıyorum, her ne kadar geç bulmuş olsam da eski yazılarını fırsat buldukça okuyorum.
Geçen gün misafir yazarlıkla ilgili yazısını okuduğumda acaba yapabilir miyim diye düşünürken, Nabrut’a mail yazarken buldum kendimi.
Kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum, çünkü bu benim okulda yazdığım kompozisyonlardan farklı ilk yazım oluyor, cesaretlendirmeseydi hemencecik vazgeçecektim.
      Sözü fazla uzatmadan sizlere severek okuduğum bir yazardan bahsetmek istiyorum Sarah Jio.
Hayatım boyunca hep bahanelerim vardı kitap okumamak için ama şimdilerde şunu fark ettim ki eğer tarzınıza göre kitap alırsanız kitap okumak çoook eğlenceli bir şey.Sarah Jio’yu en çok satanlarda tanıdım.Bütün kitaplarını okumayı başardım. Genel olarak şunu söyleyebilirim ki, romantik duygusal ve geçmişle geleceğin karması konular ilginizi çekiyorsa mutlaka okumalısınız.
     Sarah Jio’nun okuduğum son kitabı dün bitirdim adı Gündüzsefası.



Büyüsü kaçmaması açısından şöyle bir bahsedip geçeceğim. Başlangıçta; ünlü bir gazetede editörün hayatından bahsediyor. Maalesef editörümüz işine çok düşkün ve bu işi yüzünden hayatının aşkı eşini ve biricik kızını kaybediyor. Bu acıdan kaçmak için Seattle’da yüzen bir eve taşınıyor. Taşındığı evdeki eski bir sandıkta buldukları merakını uyandırıyor ve geçmişi aydınlatmayı kafaya koyuyor. Bu arada asla yapamam derken yeniden aşkı buluyor ya da öyle mi sanıyor? Bence okuyun bu soruları kendiniz cevaplayın, kendinizi duygularınızı yoklayacağınız bir kitap şiddetle tavsiye edilir.
Not:Fotoğraf bana ait değil.Okuduğum gibi isteyenlere kitaplarımı vermeyi seviyorum, evde durup bakmaktansa elden ele gezmesi daha mantıklı geliyor.

Blog sahibinin notu: Nabrut severler başlığın beni çok mahcup etti, böyle şeyler beni utandırıyor, çok incesin, çok teşekkür ederim.
Samimi yazın için ayrıca teşekkür ederim.
Ellerine sağlık, yolun, bahtın açık, daha nice kitapların olsun.




Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Bu kitaba talibim =)

    YanıtlaSil
  2. Bu kadına hayranım,tüm kitaplarını okudum,bence evet çookk başarılı ve çok duygulu.

    YanıtlaSil