Dear M Konusu ve Oyuncuları

 


Üniversite gençliği konulu dizileri takip etmeye çalışıyorum çünkü mekan ve kıyafet seçimi çok başarılı oluyor ve dizi görsel bir şölen haline gelip keyifle izleniyor. Dear M dizisi de bu yüzden ilgimi çekti.

Dear M Konusu

Seoyeon Üniversitesi web sitesinin topluluk sayfasına bir şeyler yazan M kod adlı kişinin hikayesi anlatılıyor.

Ma Joo-A ( Park Hye-Soo ) Seoyeon Üniversitesi İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisidir. Sıcak bir kalbi ve parlak bir kişiliği vardır. Bir hayali yoktur ya da romantik bir ilişki peşinde değildir. Dha önce hiçbir erkek arkadaşı da yoktur.

Cha Min-Ho ( Jaehyun ), Seoyeon Üniversitesi Bilgisayar bölümü 2. sınıf öğrencisidir. Yenilikçi uygulamalar yazan yetenekli bir yazılımcıdır. Ma Joo A işe 12 yıldır arkadaştır.

Seo Ji-Min ( Roh Jeong-Eui ), Seoyeon Üniversitesi Ekonomi Bölümü öğrencisidir. Aynı zamanda okulun amigosudur.

Dear M Oyuncuları

Jaehyun NCT gurubunun üyesiymiş ve ilk oyunculuk deneyimi olacak.

Park Hye-Soo ise daha önce Age Of Youth'un birinci sezonunda çok sevdiğimiz 2. sezonunda göremediğimiz Yoo Eun-Jae karakterinde izlemiştim.


Diğer oyuncular ise şöyle;


Yayın Kanalı: Kbs2
Yayın Tarihi: 26 Şubat

Dear M Fragman

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. nabrut biraz alakasız olabilir ama bacaklardaki tavuk dersi görünümü için önerilerini bekliyorum. Aslında ıplye yeni başladım , kendime yapıyorum. ıplnin faydası olalcağını düşündüm ama artırdı sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavuk derisi görünümü tam olarak ne oluyor? Batık diyorsan tek çare lazer. bazılarının cildi batığa çok müsait benim öyleydi. ne ağda ne jilet çözüm olmadı. Lazer yaptırdım ve kaymak oldu :D

      Sil
    2. Yapmayın arkadaşlar öyle kaymak maymak karşı cins var burda istesek de sahip olamayacağımız şeyler kadar llo hödük milletiz ne de olsa, öyle uzak doğu kültürü de yok bizde eşlerimşz güzel olsun da soyumuz güzelleşsin deyip genlerimizi de kusursuzlaştıramamışız ve maalesef tavuğu geçtim horoz derisi biz erkeklerdeki, lazer yaptırsak yedi dünya laf yeriz, ki zamanında gözüne sürme çeken bir Efendinin peşindeyiz ona rağmen yadırganır linç yeriz,

      Sil