A Poem A Day Konusu


A Poem A Day Konu

Dizi, fizik terapisti, hemşire, radyolojik teknoloji uzmanı ve bir stajyerin etrafında dönmektedir.

Lee Jun-Hyuk fizyoterapist olarak çalışmakta, bu alanda dersler vermekte ve ekibinin lideri görevini yapmaktadır. Üzücü geçmişinden dolayı insanlarla arasına mesafe koymuştur. Buzlar kralının pamuk şekere dönüşmesini izleyeceğiz, muhtemelen.

Lee Yoo Bi 3 yıldır fizyoterapist olarak çalışmaktadır. Hayali şair olmaktır ama ailesinin maddi durumundan dolayı bu mesleği seçmek zorunda kalmıştır. Üniversite yıllarında Jang Dong-Yoon'dan hoşlanıyordu. 

Jang Dong-Yoon stajyer bir fizyoterapisttir. Anne babası doktor olduğu için onun da doktor olmasını istemişler ama tıp okumak için yeterli puanı alamadığı için bu mesleğe yönlendirilmiştir. 

a poem a day blog


A Poem A Day Oyuncuları


Lee Yoo-Bi kadın başrol olarak karşımıza çıkacak ve bilinen birçok dizide oynadığı halde ben kendisini hatırlayamadım. :D

 Lee Joon-Hyuk'u City Hunter dizisinden hatırlıyorum; Kidari Ajusshi rolünde fena değildi. <3



Jang Dong-Yoon'u da tanımıyorum :D Ama umarım geç tanıdığım için üzülürüm. :D


Oyuncuların hiçbirini tanımadığın halde dizide dikkatini ne çekti derseniz; dizi Kore'de tam 14 sezondur devam eden Rude Miss Young-Ae dizisinin senaristlerinin elinden çıkacak ve bu beni meraklandırıyor.


Türü: Medikal
A poem a day bölüm sayısı: 16
Yayın kanalı: TvN
Senarist:  Myung Soo-Hyun , Baek Sun-Woo , Choi Bo-Rim
Yönetmen: Han Sang-Jae
Yayın Tarihi: 26 Mart 2018

A Poem A Day Trailer


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Jang dong yoon'un tek bölümlük dizisi vardı(tek bölümlük dizi neyse) if we were a season izlersen pişman olmazsın unni en son school 2017 de oynamıştı, gerçi ben izlemedim ,bende diziyi merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tek bölümlük ha!
      İyiymiş :)
      Bir ara göz atayım ben ona. Teşekkür ediyorum :*

      Sil
    2. Jang dong yoon 2. Erkek rolünde mi? Bir ikinci adam sendromunu daha kaldıramam sanırım. Ayrıca bu sefer ki sevdiğim bir ikinci adam.

      Sil
    3. Jang dong yoon 2. Erkek rolünde mi? Bir ikinci adam sendromunu daha kaldıramam sanırım. Ayrıca bu sefer ki sevdiğim bir ikinci adam.

      Sil
  2. Dizi çok güzel sarıyor valla tanıtımınız sayesinde izlemeye başladım tabi epey bekliyoruz çevirilerini ama olsun

    YanıtlaSil
  3. Woo bong doktor ile mi ask yasayacak

    YanıtlaSil