Çerkezköy Satılık Daire Fiyatları

Çerkezköy’de satılık daire fiyatları ne kadar?
Yaklaşık olarak 146 bin nüfusu olan Çerkezköy, Tekirdağ’ın en kalabalık ilçeleri arasında yer alıyor.

Çorlu yolu ile Çerkezköy- Saray- Vize- Kırklareli yollarının kavşak noktasında bulunan Çerkezköy ilçesi, son yıllarda gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği yerler arasında geliyor. İstanbul gibi bir metropolle ilişkisini kuvvetlendiren TEM bağlantı yolu ve önemli ihracat istasyonları arasında bulunan Çerkezköy istasyonu bölgenin öne çıkan özelliklerinden. Ulusal ve uluslararası birçok büyük sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği Çerkezköy’ün, Avrupa pazarına yakın bir lokasyonda olması yatırımcıların ilgisini çekiyor. Özellikle Çerkezköy’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için bu faktörler önemli bir yere sahip. Peki, Çerkezköy satılık daire fiyatları ne kadar? Son bir yılda Çerkezköy satılık ev fiyatları ne kadar arttı? İşte Çerkezköy emlak piyasası hakkında önemli bilgiler…

Çerkezköy satılık daire fiyatları ne kadar?

Çerkezköy satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 0.82 artış gösterdi. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Tekirdağ’ın son yıllarda yıldızı parlayan ilçelerinden Çerkezköy’de ortalama 100 metrekarelik konut için satış fiyatı minimum 100 bin 400 TL, maksimum 167 bin 334 TL arasında değişirken; ortalama satılık konut satış değeri 133 bin 867 TL olarak belirtiliyor. Tekirdağ’da ise ortalama 100 metrekarelik konut için satış fiyatı 115 bin 497 TL- 192 bin 495 aralığında.


Tekirdağ ve Çerkezköy’de konut yatırım geri dönüş süresi 19 yıl.
Çerkezköy satılık evler kadar kiralık ve bölgedeki ortalama metrekare fiyatları gayrimenkul yatırımcılarının yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra satın alınan bir konutun yatırım geri dönüş süresi de merak edilen başlıklardan! Tekirdağ ilinde ortalama konut metrekare fiyatları 1.540 TL olurken, geri dönüş süresi 19 yıl olarak hesaplanıyor. Çerkezköy’de ise ortalama konut metrekare fiyatları 1.339 TL iken, konut yatırımı geri dönüş süresi Tekirdağ gibi 19 yıl.

Çerkezköy kiralık daire fiyatları ne kadar?

Tekirdağ ilinde ortalama 100 metrekarelik konut için kira fiyatı minimum 509 TL, maksimum 848 TL arasında değişiklik gösteriyor. Çerkezköy’de ise kira fiyatı 434 TL ile 724 TL aralığında belirtiliyor. Bir başka deyişle, Tekirdağ ilinde 100 metrekarelik bir dairenin ortalama kira fiyatı 678 TL iken, Çerkezköy’de 579 TL olarak ölçümleniyor.

Çerkezköy’de gayrimenkul yatırımı yapmak istiyorsanız, Çerkezköy satılık daireler için tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar