Lookout Konu Yorum ve Replikleri

Tavsiye üzerine başladığım bir diziydi.


Lookout Konusu

5 Kişi...
5'i de yakınlarını kaybetmiştir. Ama gerçek suçlular cezasını çekmemiştir. Kim Young Kwang daha çocukken intikam almak üzere kendini yetiştirmiş ve savcı olmuştur. 

Lee Si-Young cinayet masasında görevli bir dedektif iken kızı öldürülür ama gerçek suçlular bilindiği halde bazılarının çıkarları için serbest bırakılır. O ise intikamını almak isterken bir suçlu haline gelir ve kendini yakınlarının intikamını almak isteyen çetenin içinde bulur.

Kim Seul Gi ailesinin bir gece içinde katledilmesine şahit olmuştur ve onun çete içindeki görevi tüm şehrin güvenlik kameralarını izlemektir.

Key (SHINee) ise çetenin hacker'ı olarak görev yapan üstün yetenekli bir gençtir. Savcı ile annesi arasında esrarengiz bir sır vardır.

Lookout Yorum

  • Diziye büyük bir umutla başladım ama gitmedi. 
  • 8. bölüme kadar izledim. Sonrasında biraz atlayarak belki açılır diye devam etmeye çalıştım. Ama pes edip son bölümü izleyince tamamını izlemediğim için kendimi tebrik ettim.
  • Defendant aynı tarzda savcı odaklı bir diziydi ve kesinlikle Lookout onun eline su bile dökemez. 
  • Beni heyecanlandıran vay be! dedirten sırlar olmadı. 
  • Yani sözün özü sevmedim.

Not: Dizi hakkındaki izlemeyenlere fikir vermesi açısından anketi cevaplarsanız çok sevinirim. Eğer mobilden giriyorsanız anket en aşağıda, masaüstünden giriyorsanız sağ tarafta olacaktır..


Edit: Anket Sonuçlandı


Yasal Uyarı: Buradan sonrası spoiler (replik) içerir.

Yani rahip ile savcının kardeş olması fena bir ayrıntı değildi. Kızın sonra başkanı ifşa etmesi de iyiydi. Ama işte her şey oraya kadar. Sonrasında koptum. İzleyemedim.

Sevmediğim şeyler hakkında yazmayı da hiç sevmiyorum. :)
O yüzden sevenler ve sevmeyenler olarak yorum kısmında tartışabiliriz. 😆

Bir kaç replik ekleyip huzurlarınızdan ayrılıyorum.

Lookout Replikleri


Bu sahne çok hüzünlüydü.

Key'i görünce neden dizinin çok sevildiğini anladım. :D
Abiyi beğendim. :D Daha önce izleyip izlemediğimi hatırlayamadım. 

Reply 88'de kendi halinde evinin önünü süpürüp sulayan abimizin;

Bu dizide içinden canavar çıkmasını hayretle izledim.


Ah bir de Seul Gi'yi çok şeker bulduğuma karar verdim. :)
Sıradaki fotoğrafı yalnız yaşayanlara gelsin o vakit.



Not: Dizi hakkındaki izlemeyenlere fikir vermesi açısından anketi cevaplarsanız çok sevinirim. Eğer mobilden giriyorsanız anket en aşağıda, masaüstünden giriyorsanız sağ tarafta olacaktır..


Facebook Kore Dizileri Sayfamı takip etmek için: https://www.facebook.com/koredizifilmreplikleri1

Blog'umda yazdığım tüm dizi ve filmleri alfabetik olarak sıraladım.
Dizi listesine Buradan film listesine ise Şuradan ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

20 Yorumlar

  1. Savcı plus nine boys adlı dizide oynuyordu daha onceden eglenceli guzel bir diziydi eğer izlemediysen izleyebilirsin :) lookout ise bu yıl ki izleyemedigim dizilerden biri oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemedim izlesem mi ki :) Savcı <3

      Sil
    2. Bence izlemelisin :) eglenceli ve hızlıca bitirilebilecek bir dizi :)

      Sil
    3. Bence izlemelisin :) eglenceli ve hızlıca bitirilebilecek bir dizi :)

      Sil
  2. Abla o abi Pinokyo da oynamıştı yan rolde oradan hatırlayabilirsin. Bende ilk bölümde dayanamayıp izlemeyi bırakmıştım iyikide bırakmışim hahahaha. (Sevgiler 😘)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah evet. sen deyince hatırladım o zaman saçı kahverengiydi sanırım galiba :D

      Sil
  3. Bu diziyi izledim güzel başlayıp ortalarında skoy verdi. Sonu da izledim ama işte bitsin diye. Sana bu tarzda yeni izlediğim bir diziyi tavsiye ediyorum : Secret Forest. Defendat'tan da iyiydi bence. İçinde zerre aşk yok ama çok sürekleyici ve sonuna kadar da gizemini korudu. (Gerçi ben tahmin etmiştim. Zaman zaman acaba dedirtse de umduğum gibi çıktı. Çok gidip geliyorsun dizide, sonuna doğru daha bir oturuyor teorin.)Şu son dönemde romantik komilerden sıkıldım. Hatta çok izlemekten çok zor beğenir oldum ama savcılı ve aksiyon dizileri içinde seyrettiğim en iyilerdendi.Başrol de ki oyuncu daha önce izlemiştim ama tanıyamadım.Gerçekten iyi bir performans sergilemiş. Kaliteli ve başından sonuna aksiyonu hiç eksilmeyen bir diziydi. Tavsiye ederim. Bu dizi hakkında yorumunu merak ediyorum doğrusu.

    Rukiye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye için teşekkür ediyorum. Artık seviyorum bu gizemli dizileri :)
      O zaman ben bu secret forest 'a bir şans vereyim ^^

      Sil
  4. Defendant tadid a diziler varsa yazwrmidiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Secret Love ya da I hear Your Voice, signal, bunları izlemiş miydiniz?

      Sil
  5. Savcı için izledim genelde yan rolde oynadı ama seviyorum güzel oyunculuğu var birde yakınlarda bir mini dizide baş rol oynadı güzel tavsiye ederim ama bende sonlarına dayanamadım çok uzadı saçma birde sonla bitmişti galiba :)

    YanıtlaSil
  6. İstek dizi yapabiliyor muyuz? Eğer cevabın evet ise istek dizim "bride of the water god", senin yorumunu okumadan diziye başlamak istemedim ahaha çünkü senden onay almak istiyorum ve tabi yorumunu merak ediyorum. Sevgiler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek :) ama şöyle söyleyim ben de o diziyi izleyip izlememe arasında kaldım ama en sonunda beni vazgeçirdiler. sen de vazgeç bence :D

      Sil
    2. Beğenmeyenler güzel başladı ama sonra düştü diyenler çoğunluktaydı

      Sil
  7. Yani çok beğendin desem yalan olur ama kötü de değildi. Arkadaş kurbanı oldum da izledim😂😂 Bu başrol adamın D-Day diye bir dizisi var o fena değildi ama şuan fark ettim ki adamın başrol oynadığı dizide illaki bir idol oyuncu oluyor😂😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam hoş ona bir şey diyemeyeceğim ama dizi hakkında bir şey diyemiyorum :D

      Sil
  8. Yorumları okudukça o kadar şaşırdım ki. Dizide aşk yok ve gizemi olabildiğince güzel yansıttılar bence. Evet bazı yerlerde uzattılar fakat olması gerekendi bence. Ayrıca şuana kadar izlediğim en güzel diziydi diyebilirim. Senaryosu efsaneydi. Sonunda hiç istemediğim birinin ölmesi haricinde tabii ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani bu diziyi seven çok seviyor sevmeyen hiç sevmiyor ortası yok :)

      Sil