Bride of the Water God 2017 Konusu ve Oyuncuları

İlk başta Bride of Century dizisine benzerliği ile dikkatimi çeken bir dizi Bride of the Water....



Bride of the Water God Konusu



Su tanrısı olan Habaek'e (Nam Joo Hyuk) adak olarak sunulup onun kölesi haline gelen zorluklara katlanan, iyi yürekli Doktor Yoon So Ah'ın (Shin Se Kyung) yaşadıklarını anlatmaktadır. 

Dizi Yo Mi Kyung tarafından yazılan Webtoon'dan uyarlamadır.


Bride of the Water God Oyuncuları




Nam Joo Hyuk'u en son Weighlifting Fairy Kim Bok Joo dizisinde keyifle izlemiştik.



Kadın başrol oyuncusu Shin Se-Kyung'u ise ben sadece Yoochun ile oynadığı Sensory Couple dizisinde izledim.


Dizi yan karakterler açısından da oldukça zengin. Kyrstal ve en son Entertainer dizisindeki Kyle rolü ile dikkatleri üzerine çeken Gong Myung bunlara örnek olarak verilebilir.

Diğer oyuncular




Yönetmen: Kim Byung Soo 
(Nine Travel)
Senarist: Jung Yoon Jung 
Yayın Kanalı: tvN
Türü: Dram, Fantastik, Romantik
Yayın Tarihi: 3 Temmuz   


Fragmanlar




Facebook Kore Dizileri Sayfamı takip etmek için: https://www.facebook.com/koredizifilmreplikleri1

Blog'umda yazdığım tüm dizi ve filmleri alfabetik olarak sıraladım.


Dizi listesine Buradan film listesine ise Şuradan ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

26 Yorumlar

  1. ya harika hemen başlıyacağım♡♡

    YanıtlaSil
  2. Oyunculuklar berbat bence izlemeni önermem daha iki bölüm yayınlanmış ama şimdiden beğenmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında erkek oyuncu iyidir ama kadın oyuncuyu ben de pek sevmiyorum zaten :)

      Sil
  3. Nam joo Hyuk için çok fazla kötü yorum gördım...Yine de bir izleyip bakmak istiyorum.Merak ediyorum cidden berbat mı oyunculuğu.(Aramızda kalsın,kızımızı ben de pek beğenmem :D)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kaç kişi de şahane mutlaka izle dedi ben de çözemedim :D

      Sil
  4. Bu bayan oyuncuyu song seun heong un dizisinde izledim . Bir adamın aşkı dizinin türkçe adı. İnsanı sinirden deli ediyor �� o derece güçlü sinirleri psijolojısı güçlü olan diziyi sonuna kadar izler kadının kararsızlığı o kadar sinir bozucu:))) sonuna kadar dayanabilirsen izlemeni tavsiye ederim senin izlediğin diziler arasında bakmıştım yoktu çünkü yorumunu merak etmiştim dizi için.
    Dizinin içinde güzel edebi sözler ve hoş ayrıntılar vardı. Bayan oyuncu demekki rolunu iyi yapmışkı izlerken o duyguları geçirmiş izleyiciye o yüzden yeni dizisine bakacam..

    YanıtlaSil
  5. Bloğun böyle daha güzel olmuş ön kısımda yazılarının flim seridi geçişleri hoş olmuş sevdim:) bu arada haberin var mı bilmiyorum da jo san wook evlenmiş :)) sevgilerle kal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah teşekkür ederim dikkatli ve algıda seçici canım okuyucum :)
      Ahhh biliyorum ama bilmiyor gibi davranıyorum song ki'de evlneiyor ki acımız büyük :D

      Sil
  6. İzledim ama açıkcası şuan için pek sarmadı diyebilirim bakalım 3.ve 4. Bölümlerde fikrim değişirmi bilmiyorum 😊

    YanıtlaSil
  7. Acikcasi ikinci erkek olmasaydi bende izlemeye devam etmezdim basrolun yeri ayri ama Yoon so A ve hoo ye arasinda farkli bir kimya varmis gibi

    YanıtlaSil
  8. Acikcasi ikinci erkek olmasaydi bende izlemeye devam etmezdim basrolun yeri ayri ama Yoon so A ve hoo ye arasinda farkli bir kimya varmis gibi

    YanıtlaSil
  9. Ceo shin ile yoon so ah shipliyorum

    YanıtlaSil
  10. izlemeye başladım bunu, evet bir goblin değil kabul ediyorum.
    Nam Joo Hyuk'un oyunculuğunu beğenmeyenler olmuş, adam güçlerini kaybetmiş, kibrin doruklarında, insani hiç bir duyguyu bilmeyen anlamayan/anlamak da istemeyen bir tanrıyı canlandırıyor. dolayısıyla bence çok da iyi oynuyor ki gıcık oluyorsun bir noktada onun o küçümser tavırlarına, donukluğuna.

    demem o ki henüz 5. bölümdeyim ama gayet iyi gidiyor kanımca. izleyiniz, izletiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sonu da güzel biter de izleriz :)

      Sil
    2. umutluydum çok. ama ama ama... of keşke hakkını verselerdi tanrılar kralının. son çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

      Sil
  11. Bence dizi gayet iyi ilerliyor kızın oyunculugundada sıkıntı görmüyorum

    YanıtlaSil
  12. Ben bir türlü yazılıp çizilenlere anlam veremedim. Hayır herkesin fikri, zevki farklıdır ama dizi bu kadar da gömülmeyi hak etmiyor bence. Kız zaten psikolog olmasına rağmen kendi psikolojisini düzeltememiş, mutsuz bir rolde oynuyor. Kıza gıcık olunması bu yüzden, demek ki rolünü iyi yapmış diyesi geliyor insanın. Oğlana gelirsek, ben rolünü gerçekçi yaptığını düşünüyorum. Yani zaten ultra fantastik bir konu herkes nereden biliyormuş bu rolün nasıl ve ne şekilde iyi oynanacağını şaştım kaldım. Ben dizinin her bölümünü bitmesin diye izleyen birisiydim hatta gününden önce bölüm başka bir sitede yayınlanmış mı diye sürekli kontrol ederdim. Kore tarihinde en düşük reytingli dizi seçilmesi... Ya bizim televizyondaki Aşk-ı Roman vs. dizilerden haberleri yok ya da bu insanlar k-dramalarda oscarlık bir oyunculuk görmüşler de bunları beğenmiyorlar. Açıkçası bizim kanallardan kötü oyunculuk görmemiş olsam inanacağım. Bu kadar uzattım da içime sindiremediğimden. Arkadaş kızın oyunculuğu kötü, oğlan becerememiş falan da filan. Anlatsınlar madem ne yapılması gerekiyormuş oyunculuklarını beğenmeleri için çünkü eleştirici bir yorum yapılmadıkça karakterlere önceden varolan bir önyargıymış hissiyatı veriyor ve diziyi izlemek için yorumlara bakanları yanlış yönlendirebiliyor. Ben bu diziyi izlemeden önce yorumlarına baksaydım büyük ihtimalle izlemekten vazgeçerdim fakat demin son bölümü bitirdim ve biraz daha geç bitsin diye sevdiğim sahneleri geri ala ala izledim. Belki de en düşük reytingi almasının nedeni hakkında bu kadar yazılıp çizilendir. Bu yorumlara göre insan şekillendiriyor zamanını gerçekten neye harcamak istediğini. Başta dediğim gibi bu benim fikrim. Oyunculara haksızlık edildiğini düşünüyorum bence herkes iyi iş çıkarmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziyi sevenler ve sevmeyenler olarak iki kutup var.
      ortalama diyen neredeyse yok.
      Diziyi izlemediğim için bir şey diyemiyorum tabii ama böyle gömülen dizileri ben genelde ortalama bulurum ya da severim. izlesem muhtemelen senin gibi düşünürdüm diye düşünüyorum :)

      Sil
  13. Ben dizideki tüm oyuncuların iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Bu kadar kötü yorumu hak etmiyor bence çünkü konu zaten ultra fantastik; herkes ne kadar iyi biliyormuş böyle bir durumda nasıl oyunculuk yapılacağını sanki yaşanmış gibi...Bu diziyi sevenler de var arkadaşlar bu kadar gömmeyi hak etmiyor. Sürekli goblin ile kıyaslanmış, ben de goblini izlemedim mesela şu an ne kadar fan kitlesi var bilmiyorum ama karakterleri sevmediğimden oyunculuklarını beğenmiyorum desem, o kadar yapıma boş çamur atmış olurum. Dizileri izlemeden önce yorumlara bakanlar var. Şayet ben izlemeden önce siteler arasında gezinmiş olsaydım izlemekten vazgeçerdim ama şimdi iyi ki de izlemişim diyorum. Bizim Aşk-ı Roman vs. dizilerimizde kötü oyunculuk görmemiş olsam hadi laf edeceğim bunlara da ama ne beterleri vardı be bizde de, bunlar kesinlikle onlardan biri değildi. Oyuncular da tecrübeli oyuncular, daha önce severek izlediğimiz dizilerde oynadılar. Onları orada sevebildiysek kendimizle çelişmeyelim, oyunculukları kötü değil demek ki. Onlar da kendilerine ne yapılması söyleniyorsa onu yapıyorlar. Herkesin kendi fikri ve zevki olduğunu kabul ediyorum. Bunlar da benim fikrimdi. Bence konusu hoşuna gidenlerin oyunculukları hiç dert etmesine gerek kalmadan izlemeleri gereken bir dizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziyi sevenler ve sevmeyenler olarak iki kutup var.
      ortalama diyen neredeyse yok.
      Diziyi izlemediğim için bir şey diyemiyorum tabii ama böyle gömülen dizileri ben genelde ortalama bulurum ya da severim. izlesem muhtemelen senin gibi düşünürdüm diye düşünüyorum :)

      Sil