Beyond Happy Snail Aqua Cream (Sivilce İzi Tedavisinde)

Sivilce izlerim için dermotolog tavsiyesi ile bir süre Acnelyse kullandıktan sonra yüzümü dinlendirmek adına kozmetik markalarının ürünlerine yönelmeye karar verdim.

Bu esnada çok duyduğum Beyond markasının Ankara’da mağaza açtığını görünce ürünlerini denemeye başladım. Bunlardan birisi de Happy Snail Aqua Cream.

Kremle ilgili deneyimlerimi paylaşmadan önce Beyond hakkında bilgi vermem gerekirse; teknoloji devlerinden biri olan Lg firmasının kozmetik şirketi olan bu marka, anlaşılacağı üzere Kore menşeili. Kore’nin kozmetik sektöründe ne kadar başarılı olduğu konuşulan bir tevatür olmaktan çok öteye geçti ki bunun canlı delili olarak porselen yüzlü aktörler ve aktrisler gösterilebilir.

Beyond markasını diğerlerinden ayıran ise ürünlerin organik içerikli olması! 



Marka kendini bize şöyle tanıtıyor;


Elektronik devi olarak bilinen LG GROUP'un uzay teknolojisi kullanarak organik tarım mahsullerinden ürettiği mucizevi özelliklere sahip organik içerikli kozmetik markasıdır.Dünyanın sayılı innovatif teknoloji markalarından olan LG, bu özelliklerini Beyond markası için de kullanmaktadır. Güney Kore'de bulunan BEYOND ar-ge merkezinde 400 bilim adamı daha organik patentli kozmetik ürünler geliştirmek için bitkiler üzerinde uzay teknolojisi kullanarak araştırmalar yapmaktadırlar.

Bu markanın birçok ürününü hali hazırda kullanıyorum. Şimdi bahsedeceğim Happy Snail Aqua Cream sivilce lekelerini tedavi etmeyi ve bunun yanı sıra cildi nemlendirmeyi vaat ediyor.

Kremin içeriğinde ne var?
Salyangoz özlü kremlerin leke tedavisinde kullanıldığını biliyoruz.
Ama bu kremin özünde salyangoz salgısı yok. 
Japonların "yam" bitkisinden elde edilmiş salyangoz salgısına eşdeğer "phytomucin" içeriği var.

Kremin yapısı nasıl?
Çok hafif ve salyangoz salgısı gibi sünen bir yapıya sahip.

İşe yarıyor mu?
Nemlendirme noktasında karma olan cildim için çok ideal olduğunu söyleyebilirim. Yağlanma yapmadan cildimde kolayca emiliyor. Nemlendirme noktasında beni tatmin ediyor.

Sivilce izlerine etki ediyor mu?
Vaat ettiği gibi üst derideki hasarlarda, lekelerde yani en yeni ve derin olmayan izlerde gözle görülür bir etki oluşturduğunu net olarak söyleyebilirim. Lakin daha derin ve eski izlerim için aynı şeyi -şimdilik- söyleyemeyeceğim. 

Tabii şunu da eklemem lazım; kavanozu henüz yarıladım. Bitirdiğim zaman sonuç nasıl olacak ben de merakla bekliyorum.

Ne sıklıkla sürülür?
Ürün üzerinde sabah akşam yazsa da ben cilde ağır geleceğini düşünerek sadece akşamları cildimi temizledikten sonra sürüyorum.

Nereden alabilirim?
Ankara Ankamall’de Beyond’un satış mağazası var, oradan aldım. İstanbul ve Kayseri’de de mağazaları olduğunu biliyorum. Onun haricinde online olarak da sipariş verebileceğiniz siteler mevcut.

Beyond marka kullandığım birçok cilt bakım ürünü var, zamanla hepsini paylaşmak istiyorum.

Soracağınız sorular varsa da cevaplayabilirim.

Not: Bunun sponsorlu bir yazı olmasını çok isterdim ama değil. :) Olsa söylerdim ve yorumlara kapatırdım, biliyorsunuz. Bu sebeple tamamen kişisel deneyimlerime dayanan "reklam içermeyen" bir yazı olduğunu söylemek isterim.

Yorum Gönder

29 Yorumlar

  1. sipariş verebileceğimiz siteler hangileri biliyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Online olarak n11 de görmüştüm. Google'dan aratırsan kolayca bulursun :)

      Sil
  2. Biz de iki arkadaşıma aldık, girişte kampanya da olan yeşil losyondan, sivilcelere cilt izlerine iyi geldiğini söylediler, saça bile sürüyorlarmış her şekilde kullanılıyormuş :D Benim aklım ojelerde ama, içim gitti onlara. Tam istediğim gibi olan simli ojeler vardı ama biraz tuzlular :D Alabileceğimi umuyorum bir gün.
    sana da iyi kullanmalar Nabrut ablacım, şifa olsun inşallah :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu bilmiyorum hangi ürün acaba merak ettim.
      Alırsın inşallah daha iyilerini de almak nasip olur.
      Teşekkür ediyorum

      Sil
    2. Sanırım Misha marka salyangoz kreminden bahsediyor arkadaş. Ben de aldım aynı sebeplerden dolayı fakat bi işe yaramadı maalesef :( Cildine alerji yaptı.

      Sil
  3. Selamun aleykum canım ben de başka hangi ürünlerini kullandığını merak ettim.hiçbir kozmetik ürünü kullanmıyor um ama artık yasin ilerliyor ve nemlendirici ihtiyacı hissediyorum cildinde.bilgilendirirsen sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aleyküm selam.
      her hafta ürünlerden bahsedeceğim buralarda olursan bir kaç çeşit önerim var. hangisi sana uygun olursa seçersin ^^

      Sil
  4. Beyond'un organik bir marka olmasına çok sevindim 💕 Bilgilendirme için teşekkürler Nabrut ;)

    YanıtlaSil
  5. Fiyati ne kadar acabaa?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası ben bir kaç ürünü beraber kampanyadan aldım. kaça geldiğini bilmiyorum ama internetten fiyatını öğrenebilirsiniz.

      Sil
  6. Bu marka tamamen bitkisel kaynaklı yani? Çünkü içinde helal olmayan kaynaklı katkılar vs olur diye nemlendirici bile süremiyorum ve cildim çok baya yıprandı. Öte yandan bitkisel ürünler alerji yapar mı diye de çekiniyorum, hayvan deneyleri yapılmıyor çünkü bu ürünlerde bildiğim kadarıyla. O yüzden diğer yazılarını merakla bekliyorum. 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet zaten hayvansal içerik hiç olmadığı gibi hayvanlar üzerinde deney bile yapmıyorlar o açıdan içim rahat ama alerjen bir durum olması neredeyse imkansız marka çok iddialı ve kaliteli.
      ama evet diğer yazılarımdan belki kendine uygun bir şeyler bulabilirsin ^^

      Sil
  7. Kutu bitince işe yarayacakmi çok merak ediyorum bende sivilce ama öyle böyle değil deri altında ama cokkk altında beni ağlatan sivilceler çıkıyor ama lekelerim o kadar yok bende deneyim belki bende de ise yarar ve diğer ürünleride paylaş abla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçer inşallah tatlım.,zevkle devam edeceğim.
      sevgiler:*

      Sil
  8. Bende lotus serisini kullanıyorum çok memnunum, beyond candır <3 "Helal hem" demişti ordaki satıcı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lotus ben de kullanıyorum ^^
      Helal olması da şöyle hayvansal hiç bir içerik yok markanın diğerlerinden ayrılan yönü de burada. :)

      Sil
  9. Şifa olur inşallah ^^
    Ya ben yüzümdeki sivilcelerden ziyade izlerinden şikayetçiyim. Acnelyse'in yorumlarını okudum, bayağı kişi memnun kalmış ama emin olamadım şimdi. Sende nasıl etki gösterdi merak ettim, işe yaradı mı? Ve ne kadar aralıklarla kullandın?
    Aslında Happy Snail Aqua işe yarayabilir diye düşünüyorum, bendeki izlerin en eskileri iki senelik falan sanırım. Senin yakın zamanda diye bahsettiklerin ne kadar sürelik izler?
    Sorulara boğdum seni, özür dilerim :( Konu yüz ve izler olunca kendimi tutamadım zira ben de bu dertten muzdaribim ve kullandığım ürünler işe yaramadı. Eğer cevaplayabilirsen çok sevinirim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acnelyse kremine dermotoloğun ile görüştükten sonra başla derim.
      Yaşın daha küçük olduğu için de sana bu ürünü önermeli mi bilemiyorum ne desem bilemiyorum. 2 yıl eski izler sınıfına girer ama senin cildin çok taze o izler iyilşir diye düşünüyorum

      Sil
  10. Lg kozmetik şirketi açmış hiç haberim yok, İstanbul da varmış çok sevindim ^^ salyangoz yerine bir bitki kullanılması çok ilginç ve sevindirici ^^

    YanıtlaSil
  11. Ben de şu aralar cildim için nemlendirici arıyorum.Hava serinleyince daha çok eksikliği hissediliyor.Diğer yazılarınızı bekliyorum.Lotus serisini de anlatırsanız memnun olurum...Ayşe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zevkle anlatırım tabi. umarım istediğin gibi bir ürün bulursun.

      Sil
  12. yarımı yaptın ürünleri, ben daha kullanmaya başlamadım, aklıma geldikçe göz kremini sürüyorum

    YanıtlaSil
  13. Sivilce izleriyle beraber çıkmaya devam etmekte olan sivilcelere de etki ediyor mu acaba? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyem önce sivilce tedavinizi sonlandırıp sonra lekeler üzerine yoğunlaşmanız :)

      Sil
  14. çok merak ettim bu kremi. geçen gün beyond mağazasını gezdim de ürünler harika cidden. en kısa zamanda bir şeyler alacağım. ellerine sağlık güzelim =)

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Nabrutcuğum. Bu aralar sivilce izlerim için bir çözüm arayışındaydım. Bu kremi kullandığını anımsadım. Yazıyı yazarken kutunun yarısındayım diyordun şimdi durum nasıl acaba hala öneriyor musun canım :)

    YanıtlaSil