Bir İlkbahar Macerası Milly Johnson Okur Yorumu

Evlilik bir kadında nasıl yıkımlara yol açabilirdi? Hem de aslında fark etmediği yıkımlar. Sorun çıkmaması adına susmak, mutlu olduğunu zan ederek yaşamak artık Lou’nun yeni bir kişilik özelliği olmuştu. Kendisini aldattığı halde affettiği kocası Phil, kendisini yetersiz hissetmesi için elinden geleni yapıyordu.

Hâlbuki genç kızken, hani henüz evlenmediği “o güzel yıllarda” en yakın arkadaşı Deb ile bir kafe açmanın hayallerini kuran cesur ve idealist bir kadındı.

Sonra Lou’nun eline bir dergi geçti. Dergide ilkbahar temizliğine başlayıp fazlalıklarından kurtulmasına dair bir yazı vardı. İşte o yazı onun hayatını değiştirecekti. Önce evde atmaya kıyamadığı, belki lazım olur diye sakladığı ama hiçbir gün lazım olmamış olan tüm fazlalıkları atmaya başladı. Bu iş ise onun Tom ile de tanışmasına sebep oldu. Sonra mı? Sonrasını öğrenmek için sizi kitabı okumaya davet ediyorum.



Sonbaharla tezat oluşturan kitabımın ismi: Bir İlkbahar Macerası
Yazarı: Milly Johnson

Kitabı epey sevdim biliyor musunuz? Uzun zamandır rafta beklettiğim için çok pişmanım. Kitabı elime alıyor bir türlü ısınamıyordum. 

Hikâye dolu, dolu ve kaliteli. Öyle çerezlik içi boş, oku unut kitaplardan değil. Lou’nun evlilik hayatında düştüğü yanlışlar siz de derin etkiler bırakıyor. Bir yandan da eğlenceli ve akıcı bir dili var. 
Tek kusuru ise sadede gelirken yaşanan süreç biraz uzatılmış ve artık sonuca bağla diye yazara içinizden sitem ettiriyor.

Tüm kitap yorumlarıma şuradan ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. tavsiyen üzerine gözüme bi yerde ilişirse alıp okuyacağım inş..
    bu tarz kitapları severim ama hep vakit kaybı olarak görürüm :)
    ama arada vakit kaybı denecek kitapları da okumak lazım kitap geçişlerinde renk katması babında.. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çerezlik kitaplar ales dostudur hem :D her şeye sınav gözü ile bakıyorum aman yarabbi :D

      Sil
  2. Merak ediyorum acaba hiç Sophie Kinsella romanları okuyor musun? Bloğun arama butonuna yazınca kocaman harflerle sonuç yok diyor üzülüyor insan ister istemez :) Acaba okudun da mı sevmedin yoksa hiç denemedin mi? Bir kitapkurdu olarak illa duymuşsundur çünkü adını. Bir Kinsella severi olarak bu konuyu çok merak ediyorum aydınlatırsan çok sevinirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kitabının cep boyunu okumuştum. Alışveriş kolik miydi öyle bir şeydi kitabı yanlış hatırlıyorsam düzelt. Yazara karşı özel bir sempatim yok ama kitabı her güncel romantiko kadar sevmiştim. tavsiyen varsa dinlerim :)

      Sil
  3. Bu cevap mutlu etti beni şimdi. Denedim sevmedim deseydin üzülürdüm herhalde ^^ Aydınlandım hem, sağ olasın :)
    Cep boy olduğuna göre Alışveriş kolik ve bebeğidir okuduğun. Onu sevdiysen serinin bir sonraki kitabı Mini Alışverikolik'i ya da ilk kitap Bir Alışverişkoliğin Pembe Dünyasını okuyabilirsin. Serinin en güzel iki kitabı bunlar.
    Psikolojiye az biraz ilgin varsa yeni çıkan Audrey'i Bulmak kitabı çok iyi.
    Ama en ısrarla YİRMİLER KIZI kitabını öneririm. En çatlak ve en kaliteli kitabı. insan bir hayaleti olsun istiyor bittiğinde kitap ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      yirmiler kızı çoook ilgimi çekti şu an.
      alacağım mutlaka. teşekkür ediyorum :*

      Sil