Geç olsun, Güç Olmasın!

1. Blogger denilince aklınıza gelen 3 şey nedir?
Kendisi sayesinde tanıdığım onlarca sanal ama şahane insan,
Bir gün bir gazete ya da dergiden teklif alırım belki hayali.
Nasıl yaşlandığımın yazılı kanıtı.

2. Kişisel bloglar mı yoksa gezi, güzellik, moda bloglarını mı tercih ediyorsunuz?
Vaktim olsa hepsini okumayı seviyorum.

3. Blogger olmanızda etkili 3 şey nedir?
Ah 6 yıl önce ne düşünüyordum da blog açtım artık unuttum bile.

4. Örnek aldığınız bloggerlar var mı?
Yok.

5. Şu anki mesleğiniz ne ya da ne seçeceksiniz?
İşsizlik meslekten sayılıyor mu? 

Bu mimi yollayan LuNa & Yepp 'e teşekkür ediyorum. 

Filmlerin klişe sahnelerinden birindeyiz;
Kapıyı yarılıyorsunuz, yoğun bir ışık huzmesi gözlerinizi kamaştırıyor ve başka bir dünyaya geçiş yapıyorsunuz.
Kapı ateşin bulunduğu çağa doğru açılıyor. Ben kapıdan geçmek için tereddüt ediyorum ve beraberime, yanında kendimi rahat hissedeceğimi düşündüğüm Narsist Prensesi alıyorum.
Ateşle oynayan birini görüyoruz, kendisi ateşi bulan kişiymiş. Beraberce ona ateşle oynamaması gerektiğini anlatıyoruz. Ama aynı dili konuşmadığımız için anlaşamıyoruz. Biz de Narsist Prenses ile koyu bir sohbete dalıyoruz, biz konuşurken kapı ortadan kayboluyor, dönüş yolunu bulamıyoruz. Yontma Taş Devrinde sıkışıp kalıyoruz ama yanımda Narsist Prenses olduğu için bunu dert etmiyorum. Çünkü konuşacak çok şeyimiz var..


Yoon Eun Hye’yi (Profil Resmim) gerçek hayatta görsen ne yapardın?
Kalbim gümbürderdi. Sonra yanına giderdim. Kendisine cildi için ne kullandığını, estetiği olup olmadığını sorardım. Sonra cildine yaklaşıp acaba kendimi görebiliyor muyum diye bir deneme yapardım. Ona, bana bir eşyasını hatıra olarak verip veremeyeceğini sorar, bu yaşta içimden fangirl çıkmasını sağladığı için kendisini tebrik ederdim. Din değiştirmeyi düşünüp düşünmediğini, eğer isterse ona İslam dinini anlatabileceğimi söylerdim. Bir selfie çekinirdik sonra. Ve muhtemelen aslında o kadar da harika bir kadın olmadığını anlar yoluma devam ederdim.

Bu mimi yollayan Supercell Ve Narsist Prenses'e teşekkür ediyorum.

Bana ulaşabileceğiniz diğer sosyal medya hesaplarım

Yorum Gönder

11 Yorumlar

  1. Nabrut yaa😁 çok seviyorum seni biliyor musun? Belkide dozunu kaçmadigin için bu kadar zamandir bıkmadan okuyoruz takıp ediyoruz.💓 yada benim için öyle en azindan 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende seni biliyor musun? böyle ne zaman yorum bırakmaya başladın ne zamandan beri konuşuyoruz unuttum hep vardın gibi...

      Sil
  2. Canim ya:) bende bilmiyorum ilk yorumu ne zaman yazdim ama blogunu buldugumdan beri araliksiz takipteyim ;) Şimdiye kadar insanlarla ilgili hislerimde hiç yanilmadim gerçek hayatta da sanal ortamda da ben gerçi gerçek hayatta nasil seçiciysem sanal ortamda da öyleyim ve seninler yüzyüze oturup konuşmayı da çok isterim geçen hafta istanbula geldiginde görüşmek için hiç müsait olmadığım için hiç ses etmedim:( ama kismet bidaha gelirsen görüşürüz belki ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende az güne çok iş sığdırmaya çalıştım maalesef. Böyle bol vakitte geldiğimde ya da belki senin buralara yolun düşer kim bilir... o zamanda sürekli görüşemeyeceğiz fiye üzülürüm muhtemelen....
      Gerçek hayatta buradaki gibi şahane arkadaşlarım olsaydı hayatım başka olurdu diye düşünüyorum.

      Sil
  3. onu fark ettim zaten ayrıca İstanbul'da işleri halletmek başlı başına zor bide zaman kısıtlı olunca :( Valla hayat karşına çıkarır hiç belli olmuyor bir gün elbet görüşürüz inşallah ;)

    YanıtlaSil
  4. onu fark ettim zaten ayrıca İstanbul'da işleri halletmek başlı başına zor bide zaman kısıtlı olunca :( Valla hayat karşına çıkarır hiç belli olmuyor bir gün elbet görüşürüz inşallah ;)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık :)
    Okuyunca fark ettim ki ben de ayrıldıktan sonra o kadar harika olmadığını düşünürdüm herhalde ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşkkür ederim tekrar.
      öyle düşünecek olsak da görmek güzel olurdu elbet :D

      Sil
  6. Ne demek asıl biz teşekkür ederiz :) samimi cevaplar çok hoş :) :)

    YanıtlaSil