My Secret Hotel Yorumum ve Replikleri

My secret hotel dizisini geçen yıl bu zamanlar tanıtmıştım. Yo in na sevdiğim için izlemeyi planlamış, ama sonra olumlu yorumlar okumayıp izlemekten vazgeçmiştim.
Yanlış yapmışım.



Dizinin konusu ve oyuncuları hakkında bilgi almak için şuraya bakabilirsiniz.

Çok sevdim ben bu diziyi!
Sevdim çünkü;
* Yo in Na çok tatlıydı.
* Dizinin ost'ları çok güzeldi. Bu kadar değil elbette.
* Hoş ve eğlenceli bir romantizm işlenmişti. Komikti de. Esas adamın kıskançlıktan taklalar attığı dizileri seviyorsanız işte bu dizi onlardandı.
* Dizinin afişinden yola çıkarak biraz Master's sun vari perili cinli bir dizi gibi gözüküyor. Ama öyle değil.
* Şimdi izlemek isteyenler için burası çok önemli:
Dizinin ilk 4 bölümü sıkıcı denilebilecek kadar durgun. Ve bu ilk dört bölüm sanki otelde periler cinler var da sonraki bölümlerde sırlar ortaya çıkacak gibi bir hava var. Ama 4. bölümden sonra dizinin  senaristi değişiyor. İyi ki de değişiyor çünkü işte dizi buradan sonra yükseliyor.
* Dizideki cinayet vakıasında katil benim tahminlerim dışında çıkarak şaşırttı.
* Yine senaryoda özellikle ikili ilişkilerinde  ne saçma dediğiniz yerler olacak ama dizinin son bölümlerinde hoş flashbacklarle bu kısımlara mantık çerçevesinde açıklamalar getirilmiş.
* Mükemmel senaryo harika oyunculuklar diyemem ama çok eğlenceli çok sevimli izlenesi bir dizi olduğunu söyleyebilirim. Eğer Yo in Na'ya karşı negatif hisleriniz varsa belki benim kadar çok sevmeyebilirsiniz, bu uyarı yapmadan da geçemeyeceğim.

Yasal Uyarı: Buradan sonrası yüksek dozda spolier içerir.


Repliklere geçmeden önce diziyi izleyenler Queen inhyun's man'e yapılan göndermeleri fark ettiniz değil mi? 
Kravat sahnesi, ayaklar ve dil çıkarma bunlardan aklımda kalanlardan bir kaçı.



2. adam No min Woon ile ilişkileri daha mı hoştu ne?


Mesela 1:

Mesela 2:



Mesela 3:


Mesela 4:


Birde esas adama bakalım:



Sonra tekrar dönüp 2. adamın çok güzel iki sahnesini izleyelim. :) 
İkinci adamdan vazgeçmek yok. :)






Koşturmalar, dersler derken böyle güzel bir dizinin postunu kısa tuttuğumun farkındayım, maalesef. Biraz da artık bazı sahneler o kadar normalleşti ve klişeleşti ki, replikler o kadar çok tanıdık ki tekrar caps almak içimden gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Haksız mıyım?



Facebook Kore Dizileri Sayfamı takip etmek için: https://www.facebook.com/koredizifilmreplikleri1
Blog'umda yazdığım tüm dizi ve filmleri alfabetik olarak sıraladım.
Buradan hepsine ulaşabilirsiniz.


Bana ulaşabileceğiniz diğer sosyal medya hesaplarım







Yorum Gönder

31 Yorumlar

  1. Çok şaşırdım beğenmene dediğin gibi dizi hakkında çok fazla iyi yorum yoktu. Uzun zamandır çok beğendindiğin bir dizi olmamıştı. Bunu beğenmene çok sevindim,uzun zamandır dizi izlemiyorum bunu mutlaka izleyeceğim :) yo in na'yı bende çok severim :) Kilişeleşmiş sahnelere gelince ben hala o sahneleri izlemeyi seviyorum. tabi uzun post yapmak zordur. Ama öyle uzun postalarını okumak çok eğlenceli, eski postlarını dönüp dönüp okuyorum. Yani yazarsan keyifle okurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. niye yorumlar kötü biliyor musun?
      herkes 4. bölüme kadar dayanamayıp diziyi bırakmış. mesela city hall dizisi de öyledir ilk bölümler kötüdür bu yüzden diziyi izleyip kötü yorum yapanlar çoktur halbuki en güzel dizilerden biridir. gibi işte. bu dizi de öyle.
      canım dikkatli okuyucum evet hiç güzel dizi izlemiyordum son zamanlada bunun sebebi de çeviriler bitmeden dizilere başlayıp yorumlara bakmadan başlamış olmam sanırım bende çok üzgünüm ama bunıu bitir bu hafta sonu çok güzel bir ormantik komedi diye önerim var :D
      onu uzun uzun yazacağım :D

      Sil
    2. Aaa çok sevindim buna :)) bunu bitirip hafta sonu diğerine başlarım. City hall de çok severim ilk beşime rahat girer. Benimde bu yıl sınav yılım her diziyi izlemiyorum seninde dizi zevkini çok seviyorum. Yazdan beri nabrut bir diziyi beğensede onu izlesem diyordum, bu iyi oldu :))

      Sil
    3. dizi zevklerimizin uyuşmasını aynı şeyleri düşünmemizi bende seviyorum.umarım bunu da seversin yaz bana bir yerlerden yine :)

      Sil
  2. Ay Nam Goong Min benim aşkım :)
    We got married bölümlerini izledim çok eğlenceliydi.
    Bu diziyi nedense izlemek istemedim ama şimdi izlemek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu dizide de oradaki karısı konuk olarak yer aldı.
      hele nam goong seviyorsan bu diziye bayılacaksın

      Sil
  3. ne kadar gereksiz işler ya

    YanıtlaSil
  4. Yorum yapmıştım ama sankim hata verdi ve yorumum sana ulaşmadı :) Eğer ki ikinci kez gönderdiysem silebilirsin bunu :) Ben de çok severek izlemiştim bu diziyi. Birçok yerinde kahkaha atmıştım ve pişman olmadım seyrettiğime.
    Spoiler : Ben ikinci adama da çok bayılmıştım ve onunla ikinci kadın sevgili olsun, aşık olsunlar istemiştim. Teee dizinin sonuna doğru olurmuş gibi yaptılar anca :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o gelmemiş.
      bende çok kahkaha attım kesinlikle.
      esas adamı desteklemek ile beraber senaryo olarak 2. adam baskındı katılıyorum

      Sil
  5. dday yeni çıktı sayılır izliyor musun. play full kiss de ki ha ni oynuyor ve pinoccio da ki ikinci adamımız :P şuan izlediklerim yazısı yaparsan yazar mısınn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. artık malum ders yılı başladı pek eş zamanlı izleyemem ama izlersem mutlaka yazarım. bahsettiğin diziyi biliyorum ama pek ilgimi çekmemişti. izliyor musun sen?

      Sil
  6. Begenmene sevindim benim en sevdiklerimden ikinci adam benimde favorim kizimizin sarhosken ettigi evlenme teklifide en sevdigim sahnelerden bide artik klasik ve klişe sahneleri bulamiyorum yeni dizilerde kliselerden kacmak icin farkli yollara bas vuruyorla ama o tadi alamiyorum

    YanıtlaSil
  7. İzlemek istiyorum çünkü Yoo In Na'ya bayılıyorum cidden ama Ji Hyun Woo'suz bir Yoo In Na'yı izleyemem gibi geliyor.Bakalım bir deneyeceğim.In Na'nın şeker mimiklerinden mahrum kalmak istemiyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Yo in Na yi sevmeyen ama esas oğlanın manyağı olan biri olarak 2015 favori dizileri paylaşımından görerek başladım diziye..
    herkesler 2. adama ölüp bitmiş ama hani şu bi ara Empress Ki ye başladım demiştim ya hah işte esas oğlan orda yan rolde Tal Tal adında bi oyuncuydu ama ne oyuncu herkesin hayran kaldığı ve sevenlerinin artık onu Tal Tal diye tanımladığı bi oyuncu..
    işte bu sebeptendir ki Empress Ki izleyen hiç kimse kolay kolay 2. adamla olmasını istemez sanırım..
    ki ben esas oğlanın aşkını da çok sevdim kendime benzettim zaar :) saplantılı aşık :P
    filmde şu cinayetle ilgili olan olay örgüsünün abartısına ve daha birçok saçma bulduğum şeye eleştiri getirsem de ben bu diziyi sevdim yani izlememiş olsam izlemek istediğim bir dizi olurdu , yani tavsiye için teşekkürler.. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte başka bir dizide sevmiş olmak her zaman avantaj bende o diziyi izlemiş ve hayranı olmuş olsam bu karakteri de severdim. Haha korktum saplantılı aşıksın demek :)
      Dizi hakkındaki yorumuna çok sevindim. en iyiler lisetesinde de herkesin seveceği bir dizi değil demiştim ama izlemeden konuşmulş olsak seninle aynı fikirlere sahip olacağımızı tahmin ederdim

      Sil
    2. kesinlikle öncesinde sevmek etkiliyor..
      --
      hahah saplantıda zararım kendime korkulacak bir şey yok ;)
      esas oğlan gibi peşine düşüp yapışamam ezik ezik :D öle içten içe işte :) yazıkk banaa :P

      Sil
  9. Ya bisey sorabilir miyim tek anlamadigim kizin kimin kizi oldugu mudurin annesi niye istemiyordu kizi ?? Cevaplarsnaiz cok sevinirim:)

    YanıtlaSil
  10. ben 4 ay önce falan izledim hatırladığım kadarıyla şöyleydi ;
    müdürün annesi istemiyordu çünkü babasından dolayı..
    kötü baba figürüne sahip tek kişi de o at hırsızı kılıklı herifti (ilk bölümde tavandan düşen)
    zaten diğer yöneticiye sen misin babası denildiğinde hayır demişti
    ölen miydi denildiğinde sessizliğini korudu deşmenin bi anlamı yok gibi bişiler demişti ;)

    YanıtlaSil
  11. Bu diziyi bir ara indirip ara ara bakarak ( bazı diziler ve başka şeyler araya girdiği için) 12.bölüme gelmiş bulunmaktayım 🙈 dizi dediginiz gibi 4 ten sonra güzelleşiyor.başrol oğlanın kıskanç halleri çok tatlı ve kız ezik değil aslında oturup kısa zamanda bitirilebilecek dizilerden bence ama dizinin 6 yada 7.bölümünde çalan bi şarkı var (gelinlikle sevdiceği ile düğünden kaçarken başlayan sanırım) o şarkıyı bulamadım siz biliyor musunuz acaba? Diye hem sorumu hemde ilk defa yorum yapmış olayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziyi beğendiğine sevindim zira benim için çok güzel dizilerden bir tnesidir.
      Ama uzun zaman olduğu için bahsettiğin şarkıyı bulmam biraz zor. belki yorumunu okuyan birisi yardımcı olabilir.
      İlk yorumun için de çok teşekkür ederim

      Sil
    2. Various artist - My Secret Hotel
      Olması lazım

      Sil
  12. Bu dizinin 6.bolumunde 11.dakkasında çalan şarkıyı soylermısınız?

    YanıtlaSil
  13. Ben şuan 6. bölümdeyim ben başrolü genel müdür zannediyorum baya baya onu tutuyordum şuan şok içindeyim izleyesim kaçtı 😤

    YanıtlaSil
  14. Spoi içerir
    Hayatımda izlediğim en saçma aşk üçgeni barındıran bir dizi nam goong min büyük hayranlığım var bütün dizilerini izledim bu diziye çok kötü yorum vardı o yüzden ertelemiştim sonra sırf bütün dizilerini izlemek olsun diye başladım son üç bölüm kaldı ama diziyi izlerken saçmalıkdan fıttırıyorum ha nam goong min'e haksızlık yapmayacaklar diye beklenti içerisinde oluyorsunuz ciddi anlamda nam goong min'e haksızlık yaptılar kesinlikle izleyin kesinlikle

    YanıtlaSil
  15. Gecen hafta empress ki'yi izledim ve Tal Tal'a hayran kaldim. Keske basrol olsada doya doya izlesem diyordum ki bu diziyle karsilastim. Ve hemen baktim nabrut ne demis. Yorumlarin benim icin cok degerli. Elestirin varsa diziyi hemen listenin sonuna aliyorum👍 Jin yi-han'a bu dizide daha bi hayran kaldim. 😍Hatta ba-yil-dim.😍 Bi adam aski icin neler yapabiliri bana gosterdi. Oyunculugunu cok sevdim. Tal tal ve koo hae-young gibi iki farkli karakterde cok iyi oynadi. Diziyi henuz bitiremedim. Ama bu gece bu dizi bitecek 😃 suan 12. Bolumdeyim.neler olur bilinmez. Katilin kim oldugunu merakla bekliyorken bi happy ending bekliyorum 😍

    YanıtlaSil
  16. Nabrutcum tatlım.yine senin tavsiyenle izledim diziyi. Biliyorsun sen sevmedi isen yanından geçmiyorum. :) Bi dizi adı duyuyorum dur bi bakalım nabrut cum ne demiş diyorum. Bu dizide öyle oldu. Tavsiyen üzerine izledim. Ama tabiki yanılmadım ve çok begendim. Çok güzel diziydi. Yo ın na çok tatlı Bi kız. Yüzü topacık :) kıyafetleri çok güzel. Çok şeker. Diziye rolune çok gitmiş. Şuan hatırlamadım ama Bi dizide daha 2. Adama bayılmış başroldeki kız ikinci adamla olsa da üzülmezmişim gibi geliyordu tıpkı bu dizide oldugu gibi. 2. Adam çok tatlıydı çok naifti ama aşırı rahattı sanki. Tepkili değildi gibi. Ama çok sempatikti. Uzun zamandır takipçinim çok seviyorum seni umarım birgün yazmayı hiç bırakmazsın sevgilerle... Ebru ����

    YanıtlaSil