Güle Güle Okur Yorumu

İçeriği ile alakalı olmasa da, kitapla dolaylı yoldan örtüştüğü için kitaptan aldığım hayat dersi şu: 
Kitap fuarlarından sadece aklında olan belirli kitapları, İnternet'ten daha ucuza olursa al. Kitapların dayanılmaz cazibesine kapılıp listen dışına çıkma.

Güle Güle kitabını Ankara Congresium Kitap Fuarından aldım. Kabul ediyorum o janjanlı kitap kapağı karşısında çaresiz kalarak çantama attım. 
Kitabın yazarı: A.S King

Güle Güle Kitabının Konusu: Çok yakın iki arkadaşın büyüdükçe birbirilerinden kopmaları, aslında birbirlerine aşık olmaları ama erkek karakterin geri dönüşü olmayan bir yola girip sonunun ölüm olması ile oluşan bir olay örgüsü var. Ve ana karakter Vera arkadaşının ölümünün arkasındaki sır perdesini bilmesine rağmen susmaktadır.




Kitap güzel mi sorusunun cevabından önce yayınevinden bu kitabı gençlik serisine eklemelerini rica etmek gerekiyor. 
Eğer bu kitabı lise çağlarımda okusaydım, hem güzel bir kitap, hem de hayat dersi verir nitelikte olurdu.


Ama ben yaşlardaki okur için bir genç kızın gizli defterini okumak kadar çocukça bir kitaptı. Kitap yanlış değil ama benim tercihim çok yanlıştı. Ankara'ya gider gitmez sahafa verilecekler listemin başında geliyor.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bu kitabı bi dört sene önce falan arkadaşım almıştı o da kitabın kapağına bayılmıştı bense kesin güzel değil diye düşünmüştüm sonrasında bi daha kapağa kanıp kitap almam demişti :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben her seferinde aynı şeyi düşünüyorum ama yine de sözümü tutamıyorum :DD

      Sil
  2. kitabın kapağındaki zürafaya bi anlam yüklenmiş mi bari? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahanesin. kitap bitince hepsini düşündüm ben mi anlayamadım acaba diye bir düşündüm. Ama ıhh yok o ayakkabı ile de hiç alaka yok. kitapta ayakkabı kelimesi bile geçmiyor desem yeridir.

      Sil