İÇİNE ÇÖKEN HÜZNÜ AĞLAYARAK ATAMAYACAKSIN !!!




                                                        HÜZÜNDEN ÖTE


İsmi, filmi anlatıyor aslında.İzlerken hissedeceğin duygu hüzünden öte bir şey.İçine oturacak bu film.Şu an benim yaptığım gibi birine anlatırken bile hala gözlerin dolacak. (gene kendimi çok salak hissettim bu bir film!!! Gerçekle alakası yok bunu bile bile bu göz dolması boğazdaki yumru falan nedendir yani )


K (erkek karakter)ve CREAM (kadın karakter) ilkokuldan beri beraber yaşıyorlar çünkü ikisi de kimsesiz.K  CREAM 'ın hayatını uzaktan izliyor.Kızda aradığını bulamamışlık var.Çünkü herkesi K ile karşılaştırıyor.Ve K  kanser olduğunu öğrenince sevdiği kızın ise en korktuğu şeyin yalnızlık olduğunu bildiğinden ölmeden önce onu evlendirmek istiyor.


Filmden bir replik:


“Eğer olabilseydi ne olarak doğmak isterdin?”
_Eğer yeniden doğarsam… Yüzük.. gözlük.. yatak.. günlük..
_Bu tür şeyler olarak mı doğmak istiyorsun bunun neresi eğlenceli?
_Beni satın alabilirsin böylece yanında daima mutlu olurum..



Bir dileğin var mı diye sorar Cream K’ye..
K: Kaşığını kaldır, bütün yemeğini ye der..
Cream: Sonra?
K: Harika biriyle tanış ve evlen
Cream: Seninle evlenemezmiyim?
K: Ben harika biri değilim



Mevzuya sadece bu kadar giriyorum.Aman oturayım, deli gibi ağlayayım, romantizmde çığır açayım diyorsanız iyi seyirler...


Bu arada hafta sonu da geldi yine.
Günler ne kadar çabuk geçiyor. Hafta sonunun dağınıklığını hiç sevmem. Haftasonunun düzensizliğini, programsızlığını hiç sevmem. Aslında haftasonu dersim olduğu için gayet programlı geçiyor. Ama malum hastalığım dolayısı  ile karantinadayım :) Bizimkiler bu haftayı bana tatil ilan ettiler. Benimde işime gelmiyor değil hani. Keyif yapıyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar