HAFTANIN ROMANTİK KOMEDİSİ (MY SASSY GİRL-HIRÇIN SEVGİLİM)




BU HAFTA SONU İÇİN YİNE HAYALÖTESİ :) GÜZEL BİR ROMANTİK KOMEDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.





FİLMİN TÜRÜ ROMANTİK KOMEDİ KAVRAMI İLE BİRE BİR ÖRTÜŞÜYOR.KONUSU HAKKINDA HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEYE GEREK YOK.FİLMİN SENARYOSU HOLLYWOOD TARAFINDAN O KADAR ÇOK BEĞENİLİYOR Kİ SATIN ALINIP HOLLYWOOD VERSİYONU ÇEKİLİYOR.




İŞTE BUDA HOLLYWOOD VERSİYONU


BEN HOLLYWOOD VERSİYONUNU İZLEMEDİM.AMERİKAN İNGİLİZ V.S İNSANINI ÇOK SOĞUK VE NURSUZ BULUYORUM AMA İZLEYEN HERKES KORE YAPIMININ DAHA İÇTEN VE SEVİMLİ HOLLYWOOD YAPIMININ İSE ÇOK DUYGUSUZ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR.

P.S:GARANTİ VEREBİLECEĞİM FİLMLERDEN BİRİ.FİLMİN SONLARINA DOĞRU O KADAR ŞAŞIRACAKSIN Kİ YOK ARTIK OLACAKSIN. İYİ SEYİRLER

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. ben bu filme başladım ama internet gitti yağmur yağdı işlerim arttı vs derken kaldı ama aslında nedense filmin başları cazip gelmediği için izlemedim sanırım :) bir çok yerde bu film hakkında olumlu yorumlar vardı ve en son senin yazınla tekrar izlemeyi deneyeceğim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi Özge bu filmi 2011 de yazmışım ama daha da önce izlemiştim.ve ilk izlediğim kore filmleri bunlar.hani şu an izlesem belki sevmem bunca izlediğim güzel şeyden sonra bilemiyorum ama o zaman izlediğimde bayıldığım hatta bir çok kimsenin de en sevdiği filmler arasında.

      Sil
  2. aaa ben bu dizinin abd versiyonunu izledim ve çok beğenmiştim oysaki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abde versiyonu kötü demedim ki :) zaten senaryo harika ama her zaman bir şeyin aslının daha güzel olduğu gerçeği değişmez :)

      Sil
  3. tabi orası öyle =D

    YanıtlaSil