ÇANTAM GELDİ




Burada bahsettiğim çantam geldi.Ben bu çantayı sipariş ettikten sonra keşke kahverengi alsaydım diye pişman olmuştum.Ama siyah diye ısmarladığım çanta aslında koyu kahverengi imiş.Sevinmeli mi üzülmeli mi bilemedim.
Daha önce bahsettiğim gibi bu çantayı lovelyshoes'a aracılık eden birinden sipariş ettim.Bana 80 milyona mal oldu.Kazıklandığımı biliyorum ama o kadar beğendim ki :)))




Resimden de anlaşıldığı üzere salgına yakalandım.Öksürük,baş ağrısı,boğaz ağrısı var.Buda yetmez gibi alt çenemin sağ tarafında ki 20'lik dişim dünyaya gözlerini açma çabası içerisinde:)))Boğazım mı daha çok ağrıyor dişim mi ayırt edemiyorum.Antibiyotiğe başladım ama 2 gündür yataktan çıkamadım.Aksi gibi annem tarafından uzak bir akrabamız vefat etti.Annemlerde memlekete gitti.Abim sağolsun hastabakıcılık görevini üstlendi.Ohhh bende tam nazlanacak sebep buldum.Bana güzelce baktı.Gece kaç kez yanıma geldi bilmiyorum.
Cici insan :))) 
Velhasıl kelam ben soğuğa meydan okudum.Sonunda hak ettiğim cezayı buldum.Aman sen dikkat et.Sağlıkla kal.


P.S: TABİ BU HAFTA YEMEK KURSUNA DA GİDEMEDİM.KURABİYE YAPACAKTIK HEMDE.EN ÇOK DA BUNA ÜZÜLDÜM :(((



Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. çantaya bayıldımm. çok güzel gerçekten güle güle kullan. bence kahverengi siyahtan daha güzel. Burnunu silen foto da çok komikmiş :) Acil şifalar dilerim canım.

    YanıtlaSil
  2. TEŞEKKÜR EDERİM AMİN .BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM.

    YanıtlaSil
  3. cnm bende yakalandım herhalde burnumun dıregı sızlıyor,aman yarabbım hasta olmim kızıma bulasır :( gecmıs olsun cnm bol c vıotamını c vıtamını :))

    YanıtlaSil