Reklam ve İletişim

Kadın ve yaşama dair, gündelik mevzular, moda, makyaj, kitap ve dizi-film yorumlarının paylaşıldığı kişisel bir blogtur.

Okuyucularımla birebir ilişki içine girdiğim, teker teker yorumlara ve maillere döndüğüm samimi bir ilişki içindeyim ve bundan büyük keyif alıyorum.

Reklam anlaşmaları hakkında geniş bilgi almak için nabrutvebiz@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Reklam Kategorileri

Advertorial İçerik: Sitenizin, firmanızın, ürününüzün veya hizmetinizin tanıtımının yer aldığı metin içeriğini sitemde yayınlıyarak okuyucularıma ulaştırıyor, yüksek oranlı takipçisi olan sosyal medya hesaplarımda paylaşıyorum. 

Banner reklamları: Sitenizi, firmanızı, ürününüzü veya hizmetinizi tanıtmak için biri de her gün on binlerce kişinin ziyarette bulunduğu bloğumda paylaşabilirsiniz. Banner reklamlarının en büyük avantajı tüm sayfalarda gözüküyor olmasıdır. 3 farklı boyutta banner yayınlayabilirim.

     * 125 x 125 banner; 
     * 250 x 250 banner; 
     * 125 x 125 banner 

Çekiliş Sponsorluğu: Tanıtmak istediğiniz bir ürün veya hizmet varsa bunu bloğumda arasında yapılacak bir çekilişle tanıtabilirsiniz.

Tüm bu reklam türleri ve ücretleri hakkında daha geniş bilgi almak için nabrutvebiz@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Efendim,

    Rica etsem "Nefi" yazmasanız, şairin ismi "Nef'î" dir. Çünkü "Nefi" yazarsanız "Gemisi" ya da "Kilisedeki dikdörtgen gövde planı"nı betimlemiş olursunuz.

    İsterseniz yazmayınız. Sizin bileceğiniz iş. Ben sizi kontrol edemem. Haddim ve görevim değil.

    Eleştirmek için değil faydam dokunsun diyedir.

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım pek fazla şablon ve kod bilginiz yok ama şöyle bir durum var ki seçtiğimiz font bazen böyle î karakterlere izin vermiyor. Gadget kısmında da kullandığım font maalesef bu î fontu kullanmama mani oluyor. Yoksa divan edebiyatında avnî, bakî, adlî, selimÎ gibi rumuzların sonunda hem mensubiyet ya'sı bulunur. bu bilgim dahilindedir.
      Hassasiyetiniz için teşekkür ederim

      Sil