ATAKULE VE ÇOCUKLUĞUMUZ

AMAÇ:NOSTALJİ YAPMAK
SONUÇ:HÜSRAN



ÇOCUKKEN HAFTA SONLARI BİLHASSA DA KIŞIN ATAKULEYE GİDERDİK KUMPİR YEMEYE.ASLINDA ATAKULE ANKARANIN İLK ALIŞVERİŞ MERKEZİ İMİŞ AMA İNANKİ HİÇ HATIRLAMIYORUM MAĞAZA VB.BİR ŞEY.BENİM İÇİN ATAKULE KUMPİR DEMEKTİ.YILLAR YILLAR OLDU GİTMEYELİ.ARKADAŞIMLA ESKİ GÜNLER İ YAD EDELİM DEDİK AMA KARŞILAŞTIĞIMIZ MANZARA ŞU İDİ




EVET ATAKULE ÖLMÜŞ EL-FATİHA :))) 
GİRİŞTE JOURNEY VAR VE 3 YADA 4 UFAK ÇAPLI ESNAF. ASLINDA ÇOK FARKLI BİR MANZARA BEKLEMİYORDUM. AMA HİÇ DEĞİLSE TERASA ÇIKIP ANKARA MANZARASI İZLERİZ DEMİŞTİM AMA TERAS BİLE KAPALI. TERASA ÇIKIŞ YOK DÜŞÜNÜN ARTIK.
UNUTMADAN SİNEMA SALONLARI AÇIK VE SİNEMAYA GELENLER İÇİN PİZZA HUT VE KFC VAR .
DURUM BÖYLE OLUNCA BİZ ATAKULEDEN PANAROYA GEÇTİK 



PANAROYA GİDEN BİLİR GİTMEYENLERE SÖYLEYEYİM İÇİNDE HOŞ BİR AKVARYUM VAR AKVARYUMDAKİ DALGIÇ BALIKLARLA HUMMALI BİR UĞRAŞ İÇİNDE İDİ YAPMAK İSTEDİĞİ ŞEY HAKKINDA TABİİ Kİ HİÇ BİR FİKRİM YOK.


BU DA Pİ'ZONNE(UMARIM İSMİNİ DOĞRU YAZMIŞIMDIR). PİZZA HUT MAHSULÜ KENDİSİ.BİR ÇEŞİT KAPALI PİDE. SONUÇ ÇOK AÇ OLMAMA RAĞMEN HÜSRAN.

P:S: TELEFONUMU UNUTTUĞUMM İÇİN RESİMLERİ ÇEKEN ARKADAŞIMA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM :)))

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. sonunda terası da mı kapattılar, bir tek nikah salonu işliyor heralde...
    çocukluğum orada geçmişti, karşısında oturuyorduk, ne güzeldi o zamanlar yaaa.. ne kadar heycanla babamın elinden tutarak karşıya geçerdim atakuleye gidicez diye.. çok üzücü...

    YanıtlaSil
  2. Evet öyleymiş bizde gidince şaşırdık kaldık.atakule bizim çocukluğumuz demek.umarım yakın zamanda bir revizyondan geçer :( bizde eski günleri yad ederiz.

    YanıtlaSil